Holomorphic Riemannian Maps - Şahin, B. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
Уведено голоморфні ріманові відображення між майже ермітовими многовидами як узагальнення голоморфних підмноговидів і голоморфних субмерсій, наведено приклади й отримано геометричну характеризацію гармонічних голоморфних ріманових відображень майже ермітових многовидів у келерові многовиди. Mathematics Subject Classification: 53C15, 53C43.